Vi planerar, diskuterar och digitaliserar din organisation.
Tillsammans med dig.

Samarbetsavtal med Briox

16.04.2018 kl. 17:08
Webbhuset satsar på att erbjuda de bästa programmen åt sina kunder. Nytt avtal öppnar dörrarna för fler bra verktyg

Webbhuset arbetar med ett stort antal föreningar i Finland och erbjuder dessa stöd kring administration, marknadsföring och redovisning. Webbhuset satsar nu på att utöka verksamheten, som en del i processen inleds ett samarbete med Briox AB.

Samarbetet består av två delar. I den första delen ska 600 föreningskunder flyttas från nuvarande leverantör in i Briox system. Migrationen beräknas genomföras under maj månad.

Den andra delen av affären är en sampaketering i samband med att Webbhuset under hösten lanserar sitt nya koncept Kontoret. Kontoret är en digital plattform för att underlätta all föreningsadministration. Plattformen är direkt integrerad till Briox samtliga tjänster.

Ant Simons, VD Webbhuset, berättar att Webbhuset fört en diskussion kring affären med Briox en längre tid. Webbhusets föreningsaffärer växer och nu vill vi satsa på nästa steg. Det blev då naturligt att tillsammans med Briox förstärka erbjudandet.

Samarbetet med Webbhuset är ett tydligt exempel på hur Briox kommer växa sin affär på den finska marknaden. Större samarbetspartners med ett nätverk av befintliga användare. Webbhuset har ett starkt fäste, hög trovärdighet och hjälper många inom föreningslivet med sin administration. Samarbetet blir en viktig del för oss båda att växa ytterligare säger Johan Rutgersson, VD, Briox.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Ant Simons, VD Webbhuset Finland Oy Ab, +358 50 3300819, ant@webbhuset.fi

Johan Rutgersson, VD Briox AB, +46 708157200, johan.rutgersson@briox.se